Ouder-kindworkshop Fort aan de Klop

Bij de pipowagen op Fort aan de Klop organiseren we ouder-kindworkshops met keramiek. Met rolletjes en bolletjes maak jij je eigen werkstuk van klei! Ouder en kind kunnen samen iets maken of allebei een eigen werkstuk, alles is mogelijk! Met verschillende handvorm-technieken leren jullie de mooiste creaties maken van keramiek. Denk aan een kommetje, vaasjes of misschien wel een beeldje van een dier.

Wij zorgen voor de klei, alle materialen en voor het afbakken en glazuren van de creaties. Als alles gebakken is kan het in overleg weer opgehaald worden bij de pipowagen op het fort. We beginnen om 14.00 uur en de workshop duurt 2 uur. Kinderen kunnen al lekker gaan spelen wanneer ze eerder klaar zijn met hun werkje.

Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom samen met een volwassene, of dat nou een ouder, opa, oma, tante of oppas is maakt natuurlijk niks uit! Ook meerdere kinderen zijn welkom met één volwassene, neem dan even contact met ons op, zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen genoeg begeleiding krijgt. 

In verband met de voorbereidingen is het extra fijn als je je op tijd aanmeld. De kosten voor deze workshop zijn €27,50 per persoon of €55,- per ouder-kind duo. We houden een plekje voor jullie vrij wanneer wij de betaling ontvangen hebben. Bij te weinig aanmeldingen kan de workshop helaas niet doorgaan, dan ontvang je de betaling uiteraard volledig terug. 

Aanmelden voor de workshop kan via onderstaand formulier

Scroll naar boven