Bewustzijn

Coaching

Ben jij op zoek naar een coaching-traject? Wellicht past mijn aanpak wel bij jou. Lees hier wat over mij en mijn coaching en vraag vooral een gratis kennismaak videogesprek aan!

1-op-1 coach trajecten

Ik ben Roos. Al mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in menselijke interactie, op het gebied van gedrag, emotie en gevoel. Dit leidde zowel tot het volgen van de universitaire studie Culturele Antropologie als de postregister-HBO opleiding tot professioneel coach.

In het werkveld heb ik op verschillende manieren gewerkt met mensen op de vlucht, in Nederland en op Lesbos, Griekenland. Na een wat heftige werksituatie ben ik in de knoop geraakt met de zin van het leven, ik voelde mij hopeloos en moedeloos, het zien van zoveel leed tijdens mijn werk droeg daar niet aan bij. 

Door een geleidelijke transformatie die ervoor zorgde dat ik naar binnen ging kijken in plaats van naar buiten ervoer ik weer invloed. Een knop ging om. Het leed in de wereld is er of ik me nu moedeloos of gelukkig voel. Het leed in mijn leven is er of ik me nu moedeloos of gelukkig voel. Het beoefenen van Vipassana meditatie heeft mij erg geholpen in dit proces. Er groeide weer nieuwsgierigheid naar het leven. Het leven ging op het moment dat deze knop om ging ook weer voor mij werken.

De woorden van....

Damir, 28
Damir, 28Over zijn ervaring van mijn coaching:
Lees verder
De coaching van Roos helpt via doelgerichte vragen om mezelf beter te begrijpen. Roos laat mij praten, en luistert goed, pakt de essentie uit mijn verhaal en geeft dat aan mij terug. Ze houdt me als het waren een spiegel van mezelf voor. Dit maakt het mogelijk om langer bij een aspect uit mijn leven stil te staan en creëert ruimte om daarop in te zoomen. Tijdens de coaching sessie heb ik allemaal verschillende kanten van mezelf aangekeken. Door dat vaker te doen leer ik mezelf herkennen; dit betekend dat ik bewust word van bepaalde patronen waarin ik vastzit, of gedragingen waar ik gelukkig of ongelukkig van word.
Scroll naar boven