Bewustzijn

Met Ann Rose organiseren we ook evenementen die zich focussen op bewustzijn. Verwacht meditatieavonden, (vrouwen)cirkels of wellicht een evenement van een ander dat ons raakt. 

Coach in bewustzijn

Roos heeft een NOBCO gecertificeerde opleiding tot Professioneel Coach gevolgd bij Inzicht in Rotterdam. Zo is ze begonnen aan het 1-op1 coachen van verschillende mensen.

Werk dat meer bij haar past bestaat niet en met veel passie zal ze je meenemen op een reis naar binnen.

Ademwerk

Annemarie heeft een 4-jarige opleiding tot energetisch natuurgeneeskundig therapeut afgerond bij Instituut EEN. Daarnaast rondde zij de opleiding tot ademcoach af waarin ze veel leerde over hoe ons fysieke lichaam trauma opslaat en hoe we onszelf hiervan kunnen bevrijden.

Graag neemt ze je mee in het werken met de adem.

Retreats

Ergens op een plek dichtbij natuur, gericht op bewuste persoonlijke ontwikkeling en het naar binnen keren. Gezonde voeding, een groep mooie mensen en tijd voor meditatie en reflectie.

Dit alles samen laten komen in een bijzondere week waarin er ruimte is voor ontspanning maar zeker ook voor groei.

Retreats

Wij dromen er al jaren van om een retreat te organiseren.
Ergens op een plek dichtbij natuur, gericht op bewuste persoonlijke ontwikkeling en het naar binnen keren. Gezonde voeding, een groep mooie mensen en tijd voor meditatie en reflectie. Dit alles samen laten komen in één bijzondere week waarin er ruimte is voor ontspanning maar zeker ook voor groei. Het creëren van een retreat, het mogen hosten, mogen zorgen en dit alles met aandacht mogen doen is onze droom.

De vorm van dit retreat is ontstaan door al onze ervaringen in de afgelopen jaren van dromen. We hebben beide geparticipeerd in meerdere retreats, verschillende vormen van meditatie beoefend en bestudeerd, bewuste opleidingen gevolgd, boeken gelezen, veel met voeding bezig geweest, yoga beoefend, en ga zo maar door.

Dit jaar is er geleidelijk aan durf ontstaan. Durf om te organiseren, durf om te leiden, durf om jullie uit te nodigen. Niet vanuit het gevoel dat we ooit genoeg geleerd hebben, maar vanuit het gevoel dat dit nooit zal gebeuren. Vanuit een gevoel van onszelf durven zijn en de wens hierin een stukje meer open te gaan staan en te mogen delen gaan wij onze gezamenlijke droom verwezenlijken en jij bent van harte welkom om hier deel van te zijn.

Scroll naar boven