Over ons

Het is onze droom om onze creativiteit en het werken met onze handen in het atelier te combineren met coaching en natuurgeneeskundige therapie. Daarnaast organiseren we dit jaar een retraite voor iedereen die graag dichter bij zichzelf komt, oude patronen wil loslaten en wil focussen op helen.

Over ons...

Wij zijn Annemarie en Roos en wij zijn sinds de brugklas vriendinnen. Ann Roos begon doordat Roos samen met Annemarie de stap wilde zetten om een atelier te beginnen en creatief bezig te durven zijn. Annemarie stapte in en heeft Roos geïntroduceerd in de wereld van klei. Door een groot vertrouwen en durf is zo het werken met keramiek, de kinderdroom van Annemarie, tot leven gekomen. Beide houden we ons graag bezig met persoonlijke ontwikkeling, ieder op haar eigen manier. Roos werkt als coach in bewustwording en Annemarie werkt met de adem en is opgeleid energetisch natuurgeneeskundig therapeut.

Het is onze droom om onze creativiteit en het werken met onze handen in het atelier te combineren met coaching en natuurgeneeskundige therapie. Daarnaast organiseren we dit jaar een retraite voor iedereen die graag dichter bij zichzelf komt, oude patronen wil loslaten en wil focussen op helen. We kijken erg uit naar het bieden van ruimte om samen te komen en te ontwikkelen. Dit is zeker een rode draad door ons leven en we zijn dan ook veel bezig met het zo eigen en communaal mogelijk inrichten van onze toekomstplannen. Zo dromen we ervan om zo zelfvoorzienend mogelijk te kunnen leven. Daarbij kan een groot atelier in de natuur, waar iedereen altijd welkom is om te komen creëren, natuurlijk niet ontbreken.

Wie zijn wij?

Eind 2020 stopte Roos met haar fulltime baan bij de migratiedienst van de Rijksoverheid. Zowel de inhoud als de sleur van het 9 tot 6 werken begonnen zijn tol te eisen. Binnen een week kocht Roos een wit aannemersbusje dat ze in de wintermaanden van 2021 volledig zelf heeft omgebouwd tot een camperbusje. Geleidelijk door dit proces heen kreeg ze steeds meer energie voor het leven terug. Eén ding was duidelijk: meer met haar handen werken en de droom voor een atelier ontstond. Annemarie was in deze periode bezig met het afronden van haar Bachelor aan de VU, het studeren was ook zeker geen bron van energie voor Annemarie die veel liever bezig is in verbinding met mensen of met haar handen in de klei. Annemarie sloot zich aan en samen ontstond Ann Rose, een plek waar we samen bezig kunnen zijn met wat ons energie geeft.

Contact

Ann Rose is een jong bedrijf en we hebben ontzettend veel zin om te mogen groeien. We hopen mensen te kunnen inspireren en bij te dragen aan een bewuste toekomst.

Veel liefs,

Annemarie en Roos

Scroll naar boven