Keramiek

Bij Ann Rose zijn we veel bezig met bewustzijn. Het werken met keramiek staat voor ons symbool voor vertraging, in het moment zijn en genieten. Wanneer wij werken met klei kunnen we onze gedachten loslaten en helemaal in het nu zijn. Wij hopen dat jij ook even kan vertragen en zo’n moment kan beleven wanneer je onze producten gebruikt of meedoet aan een van onze workshops!

Op dit moment is de winkel even leeg, er wordt achter de schermen aan gewerkt! Het aanbod hangt af van de hoeveelheid tijd die wij met klei hebben doorgebracht om alle workshops en andere activiteiten heen.

Een overzicht van alle lopende workshops vind je hier en in de agenda. Ook kan je bij Ann Rose terecht voor een workshop op maat voor jouw collega’s, vriendengroep of het kinderfeestje van je zoon of dochter.

Open atelier

Ik neem je mee in de wereld van het handvormen. In één les is er al veel moois te maken. Kom je vaker? Dan is er ruimte om verschillende technieken eigen te maken. Wil je het zelf glazuren? Dat kan ook, na dat het één keer de oven in is geweest, zo niet dan voorzie ik het van een mooie transparante glazuur!

Dinsdagavonden (19:30 - 21:30)*

Vrijdagochtenden (10:00 -12:00)*

Een kijkje in ons atelier

Scroll naar boven